1. Einde tweede helft

Wow, wat een omhaal van Dodi Lukebakio nog! Hij raakt de kruising in de 95ste minuut, waardoor Oranje goed wegkomt en met 1-0 wint.

2. 1-0 Oranje! Goal van Virgil van Dijk!

Hoppa! Daar is dan toch de goal voor Oranje! Virgil van Dijk toont zijn kopkwaliteiten weer eens en werkt een indraaiende hoekschop van Cody Gakop vanaf links knap binnen.

3. Tweede helft afgetrapt

De tweede helft van Nederland - België gaat beginnen met twee wissels bij Oranje. Tyrell Malacia en Kenneth Taylor komen erin voor Nathan Aké en Vincent Janssen. Ook Thierry Henry heeft twee keer gewisseld.

4. Einde eerste helft

Het is rust in de Johan Cruijff Arena bij de 129ste Derby der Lage Landen. Een kansenverhouding van 5-5 (0-3 op doel), maar nog geen doelpunten van Oranje of de Rode Duivels.

Instanews image
    © ANP
  5. Eerste helft afgetrapt

De 192ste Derby der Lage Landen is begonnen. De eerste werd op 30 april 1905 gespeeld in het Bosuilstadion in Antwerpen, waar Vincent Janssen en Toby Alderweireld hun wedstrijden 117 jaar later nog altijd spelen.

De balans nu: 56 overwinning voor Oranje, 41 zeges voor de Rode Duivels en 31 gelijke spelen.