1. Einde tweede helft

2. 2-2 GOAL van Armando Obispo!

En het is weer gelijk! Armando Obispo kopt uit een corner van Cody Gakpo prachtig raak. De bal belandt in de verre kruising en zo is het 2-2!

3. 2-1 GOAL na vrije trap van Tom Lawrence!

Aiaiai, wat een misser van Benitez. De PSV-doelman laat een vrije trap van Tom Lawrence uit zijn handen glippen en over de doellijn rollen. Met het aantrekken van de Argentijn dachten de Eindhovenaren juist van dit soort incidenten af te zijn. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor PSV, maar nu is er toch een achterstand.

4. Tweede helft afgetrapt

5. Einde eerste helft

PSV haalt de rust met 1-1. De Eindhovenaren geven Rangers prima partij en zullen balen dat de voorsprong zo snel is weggeven. Luuk de Jong gaf Ismael Saibari op slag van rust nog even duidelijk te verstaan dat er meer van hem wordt verwacht.