1. Einde tweede helft

Nederland wint! Het ging niet vanzelf, maar de drie punten zijn binnen. Zo komt er ook een einde aan dit liveblog, nog een fijne avond!

2. 3-2 GOAL van Daniëlle van de Donk!

Wat een goal! Daniëlle van de Donk is terug bij Oranje, en hoe! Van net buiten het strafschopgebied krult ze de bal prachtig richting de verre kruising en zo staat Nederland weer op voorsprong.

3. VAR grijpt in

Jill Roord viert de 3-2, maar de VAR is aan het checken en dat duurt heel lang... De beelden lijken vrij duidelijk aan te tonen dat Lineth Beerensteyn, die de assist verzorgde, buitenspel staat. Maar het trekken van de digitale lijnen is een flinke onderneming, zo blijkt. Hoe dan ook, geen doelpunt en dus blijft het 2-2.

4. 2-2 GOAL van Diana Silva!

En daar is de gelijkmaker! Silva kan zomaar binnenkoppen zonder gehinderd te worden. Opnieuw komt Portugal dus terug van een 2-0 achterstand.

5. Tweede helft afgetrapt

Portugal schiet uit de startblokken en wil duidelijk zo snel mogelijk langszij komen. Oranje lijkt nog niet helemaal wakker in de eerste minuut na rust.