1. Einde tweede helft

RKC boekt een zeer belangrijke zege in de strijd tegen degradatie. De Waalwijkers winnen met 2-1 van Fortuna Sittard en slaan een gat met de onderkant. Het verschil met Fortuna, zeventiende, is negen punten.

2. 2-1 GOAL (Penalty) van Mats Seuntjens!

Seuntjens gaat zelf achter de bal staan, nadat keeper Vaessen hem aantikt. Kramer wil de penaltystip eruit draaien met zijn hak en krijgt daarvoor geel. Maar Seuntjens aarzelt niet en schiet onberispelijk raak. Fortuna is helemaal terug in de wedstrijd.

3. Tweede helft afgetrapt

Wat laat Fortuna zien in de tweede helft? RKC leidt met 2-0 in de degradatiekraker.

4. Einde eerste helft

Rust in Waalwijk. Fortuna Sittard komt zeer zwak voor de dag. RKC profiteert en leidt met 2-0. Maar het ook met gemak al 4-0 kunnen staan. De thuisploeg helpt kansen om zeep. Geen problemen voor de Waalwijkers in de eerste helft.

5. 2-0 GOAL van Michiel Kramer!

Een fraaie goal van RKC. De aanval over rechts, Stokkers behoudt het overzicht en legt af op Kramer die het afmaakt met een subtiel wippertje. De VAR kijkt nog even of er een overtreding is begaan door Odgaard of dat er sprake is van buitenspel. Niets van dat alles: 2-0.