1. Einde tweede helft

PSV kruipt door het oog van de naald tegen Go Ahead, dat bij vlagen beter was dan PSV. Dankzij aanvoerder Marco van Ginkel gaan de drie punten mee naar Eindhoven. Eindstand: 1-2.

2. 1-2 GOAL van Marco van Ginkel!

De aanvoerder neemt zijn ploeg bij de hand en knikt raak uit een hoekschop. En dat terwijl PSV een zwakke tweede helft speelt.

3. 1-1 GOAL van Inigo Cordoba!

Een prachtige treffer van de aanvaller van Go Ahead, die de thuisploeg vanaf de achterlijn naast PSV schiet. Go Ahead begon minder aan de tweede helft, maar leeft ineens helemaal op.

4. Tweede helft afgetrapt

Trainer Roger Schmidt voert twee wissels door. Hij haalt Eran Zahavi en Philipp Max eraf. Hierdoor gaat Olivier Boscagli naar het middenveld en staat Cody Gakpo in de spits.

5. Einde eerste helft

Wat een vermakelijke wedstrijd, met kansen voor Go Ahead én PSV. De bezoekers leiden dankzij een doelpunt van Cody Gakpo na een flitsende Eindhovense aanval. Maar Go Ahead geeft zich niet zomaar gewonnen en kreeg ook mogelijkheden. Dit belooft wat voor de tweede helft.