1. Afgelopen

Nederland komt niet verder dan 1-1 en begint dus teleurstellend aan de WK-kwalificatie. Dat zal dinsdag tegen IJsland beter moeten.

Met het laatste fluitsignaal komt er ook een einde aan dit liveblog. Bedankt voor het volgen en tot de volgende keer!

2. Lieke Martens krijgt nog een goede schietkans, maar opnieuw belandt de bal in de handen van Tsjechische keepster. Zij blinkt vanavond uit, maar krijgt daarvoor ook wel de kans van de Nederlandse aanvallers, die veel ballen recht op haar af schieten.

3. Blessuretijd

Vier minuten blessuretijd krijgen de Leeuwinnen om de valse start af te wenden.

4. Nog drie minuten...

Kan Oranje nóg een doelpunt maken? De druk op het doel van de Tsjechen is groot, maar de tijd die rest bijzonder beperkt.

5. 17/09/2021

Miedema maakt de 1-1!

Natuurlijk is het Vivianne Miedema die voor de gelijkmaker zorgt. De topscorer van de Leeuwinnen wordt diep gestuurd en kent oog in oog met Votikova geen twijfel: 1-1.

De spits van Arsenal heeft geen tijd om de goal te vieren en wil zo snel mogelijk terug naar de helft van Oranje, zodat Tsjechië af kan trappen.