1. Einde tweede helft

AZ verliest met 2-0 op bezoek bij Celtic. De Alkmaarders moeten volgende week donderdag (aftrap 20.15 uur) aan de bak in de return op eigen veld. Bedankt voor het volgen van dit liveblog, graag tot ziens!

2. GOAL 2-0 Celtic! Doelpunt van James Forrest!

AZ verder in de problemen. Via verdediger Timo Letschert verdwijnt het schot van Forrest in het doel: 2-0. Wat kunnen de Alkmaarders nog in het laatste halfuur?

Instanews image
    © ANP — Fredrik Midtsjo van AZ baalt na de 2-0 van Celtic.
  3. Tweede helft afgetrapt

De bal rolt weer op het veld van Celtic Park. Kan AZ de 1-0 achterstand goedmaken in de tweede helft?

4. Einde eerste helft

Het is rust in deze heenwedstrijd in de play-offs van de Europa League tussen Celtic en AZ. De Alkmaarders kijken na de eerste helft tegen een 1-0 achterstand aan door een doelpunt in de twaalfde minuut van Kyogo Furuhashi. Over een kwartier is de hervatting.

© ANP — Yukinari Sugawara namens AZ in actie tegen Celtic.
  5. GOAL 1-0 Celtic! Doelpunt van Kyogo Furuhashi!

De thuisploeg komt op voorsprong. Furuhashi is attent bij een voorzet en werkt de bal bij de tweede paal in het dak van het doel. Een tegenvaller voor AZ.