1. Einde tweede helft

2. 3-3 Levante! Goal van Sergio León!

Barcelona geeft de voorsprong opnieuw uit handen. Sergio León schiet de 3-3 binnen namens Levante, dat vrijuit speelt en Barcelona een hele vervelende avond lijkt te gaan bezorgen.

3. 2-3 Barcelona! Goal van Ousmane Dembélé!

Ousmane Dembélé zet het team van Ronald Koeman weer op voorsprong in de uitwedstrijd bij Levante. Wat een wedstrijd hier vanavond in Valencia!

4. 2-2 Levante! Goal van José Luis Morales!

Levante-captain José Luis Morales Nogales (33) maakt na een uur spelen de 2-2 tegen FC Barcelona, dat dramatisch is begonnen aan de tweede helft. Gaat het weer mis voor het team van Ronald Koeman? Het is voor Morales zijn dertiende goal van het seizoen.

5. 1-2 Levante! Goal van Gonzalo Melero!

De spanning is weer terug in Valencia, want Gonzalo Melero maakt tien minuten na rust de aansluitingstreffer namens Levante tegen FC Barcelona.