1. Einde tweede helft

2. Rode kaart voor Ángel Di María

Björn Kuipers trekt rood! Di Maria laat zich provoceren en trapt hard op de voet van Fernandinho. Een bewuste actie, die terecht wordt bestraft met rood.

3. 2-0 GOAL van Riyad Mahrez!

En opnieuw is het Riyad Mahrez die scoort! De Algerijnse linkspoot staat aan het einde van een prachtige aanval van Manchester City. Op aangeven van Phil Foden schiet hij City opnieuw een stap dichterbij een plek in de finale.

4. Tweede helft afgetrapt

Kan Paris Saint-Germain na rust een aftocht nog voorkomen? Manchester City is drie kwartier verwijderd van de eerste Champions League-finale ooit. Volg de tweede helft in ons liveblog!

5. Einde eerste helft

Rust in het Etihad Stadium! Thuisploeg Manchester City zoekt de kleedkamer op met een 1-0 voorsprong dankzij een treffer van Riyad Mahrez.