1. 01/05/2021

  Enoh terug naar Ajax

  Eyong Enoh keert terug in het tenue dat hij vanaf 2008 ook jarenlang verdedigde. De 35-jarige middenvelder uit Kameroen gaat aan de slag bij de amateurs van Ajax in de Derde Divisie. Enoh stond tussen 2008 en 2014 onder contract bij Ajax. Later speelde Enoh, die drie keer kampioen werd met Ajax, ook nog voor Willem II in de eredivisie.

 2. 01/05/2021

  Neymar naar Barça?

  FC Barcelona is van plan zich flink te roeren op de transfermarkt. De Catalanen hebben contact gelegd met Paris Saint-Germain over de mogelijke terugkeer van Neymar, zo meldt Sport. De Braziliaan verkaste in 2017 voor een recordbedrag van 222 miljoen naar Frankrijk.

 3. 01/05/2021

  Minder salaris voor Messi

  Lionel Messi is bereid salaris in te leveren zodat zijn club FC Barcelona de jacht op supertalent Erling Haaland kan openen. Volgens Eurosport gaat Messi zijn contract verlengen en dus akkoord met een salarisvermindering. Het bestuur van Barça heeft Messi inmiddels op de hoogte gebracht dat de onderhandelingen met Haaland gaan worden geopend.

  Instanews image
  © Swen Pförtner/dpa — Haaland.
 4. 01/05/2021

  18-jarig talent Sarmiento naar Manchester City

  Manchester City neemt de 18-jarige vleugelaanvaller Sarmiento over van Estudiantes. De Argentijnse club meldt dat er en akkoord is bereikt met de Engelse koploper. Sarmiento werd in 2019 de op een na jongste debutant ooit voor Estudiantes toen hij inviel in een duel met Huracan. Hij was toen 16 jaar en 7 maanden oud.

  Volgens Estudiantes moet de Argentijnse jeugdinternational zich op 1 juli bij zijn nieuwe club melden. Sarmiento kwam al uit voor de jeugdteams Onder 16, Onder 17 en Onder 20 van zijn vaderland en kwam bij Estudiantes tot 22 optredens.

  Manchester City nam eerder al de pas 17-jarige Braziliaan Kayke over van Fluminense. De aanvaller sluit in 2022 aan bij het team van coach Pep Guardiola.

 5. 30/04/2021

  Leandro Fernandes hoopt op contract bij Feyenoord

  Leandro Fernandes traint mee met de selectie van Feyenoord onder 21 jaar. De middenvelder hoopt in Rotterdam een contract af te dwingen bij de selectie van de nieuwe trainer Arne Slot. 

  Fernandes is een middenvelder die eerder in de jeugd voor NEC, PSV en Juventus speelde. Later kwam hij uit voor Fortuna Sittard en Pescara, bij die laatste club speelde hij elf wedstrijden in de Serie B. 

  De voormalig jeugdinternational is transfervrij.