1. Afgelopen!

SC Heerenveen wint, hetzij met moeite, van ADO. Door een fout van aanvoerder Marko Vejinovic snijdt het zichzelf in de vingers.

2. 3-0 GOAL van Joey Veerman!

Joey Veerman is nu wel trefzeker, nadat zijn eerdere treffer is afgekeurd wegens buitenspel. SC Heerenveen spoelt de bekerkater weg met een zege op ADO.

3. 2-0 GOAL van Henk Veerman!

Een enorme blunder van aanvoerder Marko Vejinovic van ADO. Hij wil de bal terugspelen op zijn laatste man, maar stuurt onbedoeld Henk Veerman diep. Die aarzelt niet en rondt koelbloedig af. Doelman Martin Fraisl kansloos. Stand: 2-0.

4. Tweede helft afgetrapt

De tweede helft is begonnen in het Abe Lenstra Stadion. SC Heerenveen leidt met 1-0 tegen ADO.

5. Einde eerste helft

Rust in het Abe Lenstra Stadion! SC Heerenveen leidt door een doelpunt van Siem de Jong, maar ADO Den Haag was een paar keer dicht bij de gelijkmaker. Dat belooft nog wat voor de tweede helft. Stand: 1-0.