1. Einde tweede helft

2. 1-3 GOAL van Calvin Stengs!

3. 1-2 PSV! Goal van Philipp Max!

Philipp Max brengt de spanning terug in deze topper. De Duitse linksback van PSV krult de bal zachtjes over de muur en in het doel, na een overtreding van AZ-verdediger Pantelis Hatzidiakos op de rand van het strafschopgebied.

4. Tweede helft afgetrapt

We zijn weer onderweg in Eindhoven. Kan PSV de 0-2 achterstand nog goedmaken in de tweede helft? In de eerste helft was de ploeg van Roger Schmidt wel veel in de aanval, maar het werd niet één keer echt gevaarlijk.

5. Einde eerste helft

Rust in het Philips Stadion in Eindhoven, waar AZ op een 0-2 voorsprong staat door twee goals van aanvoerder Teun Koopmeiners. De eerste maakte hij uit een strafschop na een overtreding op Myron Boadu, de tweede met een fraaie hakbal uit een corner.