Bekijk alle updates
 1. 01/01/2021

  We ronden het liveblog af

  Dank voor het volgen, je kunt onze berichtgeving over de incidenten van de afgelopen uren uiteraard hieronder teruglezen. 

 2. 01/01/2021

  Marcouch: betrekkelijk rustige jaarwisseling

  De jaarwisseling is in Arnhem betrekkelijk rustig verlopen, stelt burgemeester Ahmed Marcouch. ,,De overgrote meerderheid van de Arnhemmers heeft zich solidair verklaard met de zorg. Hen wil ik complimenteren, zij zijn ook thuisgebleven.''

  ,,Maar helaas zijn er ook egoistische Arnhemmers die wel veel illegaal vuurwerk hebben afgestoken. Ondanks het vuurwerkverbod en de oproep niets af te steken. In vergelijking met voorgaande jaren viel het wel weer wel mee.''

  Voor zover nu bekend zijn er vier auto's in de brand gestoken. En zijn door de hele stad abri's vernield. Wel was er volgens Marcouch veel jeugd op straat.

  Op de Geitenkamp is de jaarwisseling rustig verlopen. Aan het begin van de avond heeft de politie een oproerkraaier opgepakt. En volgens Marcouch hebben ook de tientallen huisbezoeken effect gehad. Daarbij zijn ouders en kinderen gewaarschuwd voor het creëren van onrust


 3. 01/01/2021

  In Achterberg lijkt corona niet te bestaan

  In Achterberg, nabij Rhenen, komen erg veel jongeren bij elkaar. 'De politie staat machteloos', constateert een verslaggever. 'De agenten zijn met z'n tweeën in een dorp waar 200 man op straat loopt.' Een agent ter plaatse noemt de situatie 'rustig'. 

  Instanews image
  © DG — Achterberg, vannacht
 4. 01/01/2021

  Gewonde door vuurwerk in Veenendaal

  Instanews image
  © AS Media — De ambulance na het ongeluk in Veenendaal

  Rond 0.30 uur is een persoon gewond geraakt bij een vuurwerkincident aan de Homoet in Veenendaal.

  Het slachtoffer werd door het ambulancepersoneel gecontroleerd. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen voor het incident. 

  Vermoedelijk heeft het slachtoffer vuurwerk in het gezicht gekregen.

 5. 01/01/2021

  Een heerlijke start voor deze geluksvogel uit Tiel

  Een inwoner van Tiel begint het nieuwe jaar als multimiljonair. Hij of zij is de gedeelde winnaar van de hoofdprijs van de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij. Die is goed voor 30 miljoen euro, belastingvrij.