1. Einde tweede helft

De wedstrijd is afgelopen! PSV wint op bezoek bij Mura uit Slovenië met 1-5 en gaat naar de play-offs van de Europa League, de laatste horde op weg naar het hoofdtoernooi.

Bedankt voor het volgen van dit liveblog, graag tot ziens!

2. GOAL! 1-5 PSV! Doelpunt van Cody Gakpo!

In de slotminuut maakt ook Gakpo zijn tweede treffer van de avond. Hij scoort na een voorzet van rechtsback Denzel Dumfries.

3. GOAL! 1-4 PSV! Doelpunt van Donyell Malen!

Met een geplaatst schot maakt Malen zijn tweede treffer van de avond. De aanvaller schiet PSV in veilige haven. Dit kan toch niet meer mis gaan tegen Mura met nog 25 minuten te voetballen.

4. GOAL! 1-3 PSV! Doelpunt van Cody Gakpo!

Bruma geeft de bal op het perfecte moment mee aan Gakpo en de aanvaller faalt niet oog in oog met de doelman van de thuisploeg. Gakpo knalt de bal hard binnen en geeft PSV een zeer comfortabele uitgangspositie met nog 35 minuten te voetballen.

5. Tweede helft afgetrapt

De bal rolt weer. Kan PSV de 2-1 voorsprong behouden en misschien wel vergroten om zo dichter bij het hoofdtoernooi van de Europa League te komen?