1. 20/07/2020

  Danilo (Ajax) op huurbasis naar Twente

  Na Kik Pierie haalt FC Twente nog een huurling uit Amsterdam. De club heeft een akkoord met Ajax over de komst van Danilo Pereira da Silva. Lees hier meer. 

  Instanews image
  © BSR Agency — Danilo.
 2. 19/07/2020

  Update: Watford bevestigt vertrek Pearson

  Nadat Engelse media eerder vandaag al het ontslag meldden van Nigel Pearson (zie onder) heeft Watford diens vertrek vanavond bevestigd. De club van de al langdurig geblesseerde Daryl Janmaat is in de Premier League nog altijd verwikkeld in een zware degradatiestrijd. Met het wegsturen van Pearson hoopt Watford twee duels voor het einde voor een schokeffect te zorgen.

 3. 19/07/2020

  Heracles neemt verdediger Fadiga over van Club Brugge

  Heracles Almelo heeft zich versterkt met Noah Fadiga. De rechtsback komt over van Club Brugge en heeft zijn handtekening onder een driejarig contract gezet. De twintigjarige verdediger speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Volendam. De Belg traint maandag al mee met zijn nieuwe club. ,,Noah stond al lange tijd op onze radar", vertelt technisch directeur Tim Gilissen van Heracles. ,,We hebben hem intensief gevolgd. Noah past als offensieve rechtsback goed in onze speelwijze. We zijn dan ook blij dat hij kiest voor Heracles Almelo als volgende stap in zijn loopbaan. Met de komst van Noah is de positie rechts achterin weer volledig ingevuld naast de ervaren Tim Breukers en de revaliderende Navajo Bakboord."

 4. 19/07/2020

  Matavz tekent in de Emiraten

  Tim Matavz vervolgt zijn loopbaan bij Al-Wahda in de Verenigde Arabische Emiraten. De 31-jarige aanvaller uit Slovenië werd zondag gepresenteerd bij zijn nieuwe werkgever.

  Matavz nam vorige maand transfervrij afscheid bij Vitesse, Hij voetbalde ook voor FC Groningen, FC Emmen, PSV, FC Augsburg, Genoa en 1. FC Nürnberg.

  Instanews image
  © BSR Agency — Tim Matavz.
 5. 19/07/2020

  Willem II gaat vol voor Robbin Ruiter, Heerenveen haakt af

  Willem II is op dit moment de meest serieuze gegadigde om Robbin Ruiter (33) bij PSV los te weken, nadat sc Heerenveen is afgehaakt. De Tilburgers zijn in gesprek met PSV over een afkoopsom, die ze bereid zijn te betalen. De Eindhovenaren willen nog een aantal tonnen voor Ruiter ontvangen. Geen van de partijen meldt nog een akkoord. Ruiter kan eerste doelman worden bij de nummer vijf van de eredivisie van vorig seizoen. 

  Instanews image
  © BSR Agency — Robbin Ruiter.