Watch all updates
 1. 08/04/2020

  Burgemeester van Doetinchem: politiecapaciteit te beperkt voor zomervoetbal

  Het is onwenselijk dat De Graafschap de competitie na 1 juni uitspeelt. De politiecapaciteit is te beperkt voor zomervoetbal in Nederland. Dat zegt Mark Boumans, burgemeester van Doetinchem.

  Lees hier meer.

 2. 08/04/2020

  Coronaspuger krijgt 8 weken cel

  Een 34-jarige man uit Wanroij die op 27 maart in Overasselt bij zijn aanhouding agenten bespuugde en riep dat hij corona had, is woensdag veroordeeld tot acht weken cel.

  Lees hier meer over de rechtszaak.

 3. 08/04/2020

  Help jouw kapper! #mijnkapperisdicht

  Het begon als een grapje: zelf aan het knippen geweest en de haardos verprutst? Zet een petje op en je ziet er weer goed uit. Maar naarmate Angelo Keijsers uit Boxmeer er langer over ging nadenken, hoe serieuzer het werd.

  Wat is het idee? Koop via je eigen kapper een petje of t-shirt voor respectievelijk 25 of 30 euro met daarop de tekst #mijnkapperisdicht en help zo je kapsalon wat bij te verdienen. Van elk product dat wordt besteld gaat de helft rechtstreeks naar je eigen kapsalon.

  Lees hier waar je jouw kapper kan helpen.

  Instanews image
  © Ed van Alem — Angelo Keijsers en Ton van Raaij (rechts) zijn een actie gestart met petjes om de kappers te steunen.
 4. 08/04/2020

  22 pokerende kroegbezoekers op de bon voor overtreden coronaregels

  De politie heeft deze week 22 cafébezoekers op de bon geslingerd die samen aan het pokeren waren in een kroeg in de Klimopstraat in Nijmegen. De wijkagent had tips gekregen over nachtelijke activiteiten in het café.

  Lees hier hoe de agenten te werk gingen na de tips.

 5. 08/04/2020

  Drie corona-aanhoudingen: sporters in Arnhems park verzetten zich tegen agenten

  De politie heeft dinsdag in park Presikhaaf in Arnhem drie personen aangehouden. Een van hen hield zich niet aan het samenscholingsverbod dat sinds enkele weken van kracht is.

  Lees hier meer over de sporters.