Bekijk belangrijke updates
 1. 08/04/2020

  Drie nieuwe ziekenhuisopnamen in regio Arnhem

  Het aantal personen in de gemeente Arnhem dat vanwege een besmetting met het coronavirus in het ziekenhuis is opgenomen, is woensdag 48. Dat zijn er twee meer dan dinsdag. Toen nam dit aantal ook al met twee toe.

  Lees hier meer.

 2. 08/04/2020

  Burgemeester van Doetinchem: politiecapaciteit te beperkt voor zomervoetbal

  Het is onwenselijk dat De Graafschap de competitie na 1 juni uitspeelt. De politiecapaciteit is te beperkt voor zomervoetbal in Nederland. Dat zegt Mark Boumans, burgemeester van Doetinchem.

  Lees hier meer.

 3. 08/04/2020

  Coronaspuger krijgt 8 weken cel

  Een 34-jarige man uit Wanroij die op 27 maart in Overasselt bij zijn aanhouding agenten bespuugde en riep dat hij corona had, is woensdag veroordeeld tot acht weken cel.

  Lees hier meer over de rechtszaak.

 4. 08/04/2020

  Ook Farm & Country Fair slaat een jaar over

  De 25ste editie van de Farm & Country Fair gaat in juni niet door. Verplaatsen naar het najaar is voor de organiserende familie Ruesink geen optie. ,,Dat moeten we niet doen”, zegt Joke Ruesink. ,,Het was voor ons snel duidelijk: de Farm & Country Fair wordt nu van in het laatste weekend van juni 2021 gehouden, van 25 tot en met 27 juni.”

  Lees hier meer.

 5. 08/04/2020

  ‘Iedereen is elkaar een bloemetje aan het sturen’

  Topdrukte bij bloemenzaken. ,,Iedereen is elkaar een bloemetje aan het sturen. Om sterkte te wensen. Of een bosje bloemen voor opa en oma omdat ze die nu niet kunnen bezoeken”, zegt Monique van Hooren van Decora in het Nijmeegse stadscentrum.

  Lees hier waarom extra bezorgers worden ingezet.

  Instanews image
  © Foto: Bert Beelen — Drukte bij bloemenzaak Het Molentje in Nijmegen.