Bekijk belangrijke updates
 1. 03/04/2020

  Nog een jaar de beste dankzij corona

  Instanews image
  © William Hoogteyling — Voorzitter Ronald van Veen met de maquette voor het laswerk van de wagen voor 2020.

  De eerste galgenhumor deed donderdag in Varik meteen de ronde na de afgelasting van het Fruitcorso: ,,Dan zijn we in ieder geval nog een jaar langer de allerbeste.’’

  Maar voorzitter Ronald van Veen van de corsoclub Varik vindt het vooral jammer. ,,We waren alweer begonnen en deden onze stinkende best om weer zo goed te scoren.’’ 

  Lees hier meer.

 2. 03/04/2020

  Marcouch beperkt toegang Steile tuin en Onderkade in Arnhem

  Van de tuin in Park Sonsbeek zijn alleen de twee in- en uitgangen aan de bovenzijde open. De Onderkade van de Rijnkade is alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer.

  Burgemeester Ahmed Marcouch vindt de maatregel noodzakelijk omdat is gebleken dat vooral een kleine groep hangjongeren met auto's, scooters en fietsen voor overlast zorgen op deze plekken. 


  Alleen door ons allemaal te houden aan de maatregelen krijgen wij samen corona onder controle

  Burgemeester Ahmed Marcouch
 3. 03/04/2020

  Echtpaar dat in zorghotel Laag-Keppel woonde sterft binnen drie dagen aan corona

  Voormalig ondernemer Sam van Rooijen is op 93-jarige leeftijd overleden. Hij bezweek zaterdag aan de gevolgen van corona. 

  Zijn tien jaar jongere vrouw Jos werd als eerste besmet met dat verwoestende virus en leek weer op te krabbelen, totdat haar situatie maandagavond ineens verslechterde. De volgende dag stierf ook zij.

  Ze blijven voor altijd bij elkaar: in Ommen, waar ze zestig jaar zo fijn hebben gewoond

  Ton Bruijne, Schoonzoon van Jos en Sam van Rooijen
 4. 03/04/2020

  'Familiebezoek achter tralies en op veilige afstand. Maar het is zo fijn ze te zien!'

  Annemarie Haverkamp beleefde onlangs de beste quarantainedag tot nu toeZe maakt gebruik van de Telpost in Millingen aan de Rijn, haar 'tijdelijke kasteel'. Achter het hek ontmoet ze haar ouders. Dat doet haar goed. 


  Mijn moeder plukt af en toe een pluisje van mijn vaders trui. Aan dat gebaar kan ik aflezen dat ze het goed hebben samen

  Annemarie Haverkamp
 5. 03/04/2020

  ‘Dag oma, dag opa’ via de camera van de lokale omroep Berg en Dal

  Henk en Carolien Peters–van Duijnhoven uit Groesbeek gaan videoboodschappen opnemen voor de bewoners en het personeel in de verzorgingshuizen in de gemeente Berg en Dal.  

  Idee is om de momenteel geïsoleerd levende bewoners door hun familieleden en bekenden een hart onder de riem te laten steken. De opnames worden aan elkaar gemonteerd en op het TV-kanaal van omroep Berg en Dal uitgezonden.