Bekijk belangrijke updates
 1. 23/03/2020

  'Voormalig Real-preses besmet'

  Fernando Martin, voormalig voorzitter van Real Madrid, is volgens de Spaanse krant Mundo Deportivo positief getest op het coronavirus. De 72-jarige zakenman volgde als interim in februari 2006 Florentino Perez op. Martin trad op 26 april weer af. Eergisteren kwam naar buiten dat voormalig Real-preses Lorenzo Sanz is overleden aan het virus. 

 2. 23/03/2020

  Gözübüyük ambassadeur Voedselbanken Nederland

  Voedselbanken Nederland heeft met enige trots arbiter Serdar Gözübüyük als ambassadeur van de circa 170 voedselbanken gepresenteerd. Gözübüyük is een van de topscheidsrechters in het Nederlandse profvoetbal. Naast wedstrijden in de eredivisie is hij ook actief in de Champions League en Europa League. Daarnaast is hij succesvol ondernemer. ,,Voor Serdar is het onacceptabel dat er in Nederland kinderen opgroeien in armoede. Dat is een van de redenen waarom hij besloot ambassadeur te worden", liet Voedselbanken Nederland weten.

  Instanews image
  © ANP Sport — Serdar Gözübüyük.
 3. 23/03/2020

  Zwembond en basketbalbond beëindigen competitie

  De Nederlandse zwembond (KNZB) en de Nederlandse basketbalbond (NBB) hebben alle lopende competities in het seizoen 2019-2020 beëindigd. Beide organisaties zijn daartoe maandagavond overgegaan na de nieuwe maatregelen van het kabinet in de strijd tegen het coronavirus. 

  ,,Dit besluit geldt voor alle niveaus van het schoonspringen, synchroonzwemmen, waterbasketbal, waterpolo en het wedstrijdzwemmen", liet de KNZB weten. ,,Zwembaden zijn gesloten en het verenigingsleven ligt stil. Zowel voor de topsporters als voor hen die op andere niveaus als sporter actief zijn, is er geen sprake meer van een normaal trainingsregime." 

  De NBB maakte bekend voor dit seizoen geen kampioenen aan te wijzen. ,,De NBB acht dit niet passend gelet op het gemankeerde seizoen en de situatie waarin het land verkeert. Een uitzondering daarop vormen poules waarin eventueel al een kampioen is." 

 4. 23/03/2020

  Mourinho deelt eten uit aan ouderen

  The Special one. José Mourinho heeft zijn bijnaam nogmaals alle eer aangedaan met een mooi gebaar. De Portugees stak de handen uit de mouwen in Enfield, een buitenwijk van Londen. De Spurs-coach deelde er eten uit aan ouderen. 


 5. 23/03/2020

  Kyrie Irving geeft 300.000 euro weg

  NBA-speler Kyrie Irving heeft zijn groot hart getoond. De point-guard van de Brooklyn Nets doneert naar eigen zeggen zo'n 300.000 euro aan gratis maaltijden voor kansarmen in de regio. Daarnaast zal hij ook helpen bij de bedeling van die maaltijden. Vorige week testte zijn teamgenoot Kevin Durant positief. 


  Instanews image
  © AP