1. Einde tweede helft

Afgelopen! Sparta boekt drie heel belangrijke punten in de strijd tegen degradatie en zadelt ADO op met een klus die moeilijker en moeilijker lijkt te worden de komende maanden.

2. 4-2 GOAL van Abdou Harroui!

De beslissing, diep in blessuretijd. Abdou Harroui benut een prima Sparta-counter!

3. 3-2 GOAL van Crysencio Summerville!

Crysencio Summerville brengt de hoop terug bij ADO na geblunder in de defensie van Sparta. Na Shaquille Pinas maakt dus ook geboren Rotterdammer Crysencio Summerville een goal in zijn geboortestad. Hij maakt tevens de eerste goal van ADO uit open spel sinds op 23 november: John Goossens thuis tegen Willem II (3-3).

4. Tweede helft afgetrapt

Alleen sc Heerenveen (10), AZ (11) en FC Utrecht (12) waren dit seizoen vaker trefzeker vanuit een corner(situatie) dan Sparta (7).

5. Einde eerste helft

Rust! Kwalitatief is er van alles aan te merken op Sparta-ADO, maar hoogst vermakelijk is het wel op Het Kasteel. De thuisploeg zoekt met een voorsprong van 3-1 de kleedkamer op tegen een weer erg matig ADO.