Bekijk alle updates
  1. GOAL! 2-4 van Sherida Spitse

Met een werkelijk schitterende vrije trap beslist Sherida Spitse het duel. De specialiste krult de bal prachtig in de kruising.

2. GOAL! 2-3 van Sherida Spitse

Oranje speelt niet goed, maar komt wel opnieuw op voorsprong tegen Slovenië. Een indraaiende vrije trap van Sherida Spitse wordt door niemand geraakt en valt binnen.

3. GOAL! 2-2 van Kaja Korošec

En dan ineens is het weer gelijk! Na een counter versnelt Kaja Korošec door de as van het veld en rondt ze koel af oog in oog met Sari van Veenendaal. Oranje oogde opnieuw niet goed bij deze tegentreffer.

4. GOAL! 1-2 van Lineth Beerensteyn

Dat is een welkome treffer voor de Leeuwinnen! Na een afgemeten voorzet van Daniëlle van de Donk kopt Lineth Beerensteyn bij de tweede paal de bal tegen de touwen. Haar elfde doelpunt in haar 50ste interland.

5. Rust!

Na 45 minuten is de stand - verrassend - 1-1 bij Slovenië - Nederland. De Leeuwinnen vallen tegen en zullen de tweede helft een hoger niveau moeten halen om dit duel te winnen.