1. Einde tweede helft

Afgelopen in Kralingen. Excelsior voorkomt diep in de blessuretijd de achtste nederlaag op rij tegen een uiterst matig Willem II. Bedankt voor het volgen van dit liveblog en een prachtige Eerste Paasdag gewenst!

Instanews image
    © AD
  2. 1-1 GOAL van Mounir El Hamdaoui!

Daar is hij dan toch nog, in de 93ste minuut! De bal wordt onbedoeld verlengd door Tapia en El Hamdaoui knalt binnen.

3. Tweede helft afgetrapt

En we gaan weer door. Kan Excelsior een nederlaag nog afwenden, of neemt Willem II de punten mee terug naar Tilburg?

4. Einde eerste helft

Willem II leidt na een weinig enerverende eerste helft verdiend dankzij die prachtige uithaal van Tapia, al zocht Excelsior naar het einde toe steeds meer de aanval: 0-1.

© BSR Agency —
  5. 0-1 GOAL van Renato Tapia!

Wat een schitterende knal van Tapia om de score te openen! Hij plaatst hem van een meter of 20 op prachtige wijze in de bovenhoek.